• Krejt këta fëmijë janë prej një babai

  • November 04, 2018 06:31

  Winston Blackmore është shpallur fajtor për martesën me 24 gra, ndërsa gjykata gjeti se James Oler kishte pesë gra Dënimi gjashtëmujor i Blackmore do të shërbehet nën...

 • Mëzi hibrid mes zebrës dhe gomarit (Foto)

  • November 03, 2018 21:00

  Se a është ky mëz i vogël zebër apo gomar, përgjigjja mund të mos jetë vetëm barsh e zi – Zippy është hibridi i dytë zebër-gomar, që jeton në Britani të Madhe. Ka ardhur...

 • Fotografi që ju ndalin frymën

  • November 03, 2018 20:00

  Njerëzit janë të lindur për adrenalinë dhe për të provuar gjëra të reja e shpesh edhe të rrezikshme. Kemi sjellur disa fotografi sa interesante aq edhe...