• Horoskopi sot, 30 shtator 2018

  • September 30, 2018 06:00

  Dashi Në fillim të ditës, energjia dhe niveli i entuziazmit i të lindurve të kësaj shenje do të jenë mjaft të ulëta. Pushoni, flini dhe më tej dilni në një shëtitj...

 • 10 zbulimet që askush nuk mund t’i shpjegojë

  • September 29, 2018 22:00

  Por, është gjithmonë interesante t’i shohësh disa prej gjërave me të vërtetë të çuditshme që janë zbuluar. Në një listë më poshtë, ju do të mund t’i shihni 10 zbulimet që...

 • Çahet kodra, buron ujë i madh

  • September 29, 2018 22:00

  Në këtë video shihet se si qahet një kodër dhe buron ujë në sasi të madhe. Kjo ka zgjuar kureshtjen e njerëzve dhe është shndërruar në vend turistik, i njohur si k...