• “Bishat” e Putinit shiten “flakë”

  • November 09, 2018 12:00

  “Unë jam krenar të them se ajo nuk është 2019, jo 2020, nuk ka asnjë mundësi për të blerë makinën AURUS, sepse ne kemi marrë porosi dy vjet më parë. Kjo flet për interesin e lar...

 • Vjeshta, fatlume për të porsalindurit

  • November 09, 2018 11:00

  Të paktën këtë e thonë disa studiues të Bristol University, sipas të cilëve, të lindësh në këtë periudhë trupi zhvillohet më shpejt dhe është më i shëndetshëm në krahasim me ata...

 • Ka tri gra, kështu i ndëshkon nëse e mërzisin

  • November 09, 2018 07:31

  Dashnori serik Ivan Sukhov ka një dhomë të ndarë dhe çdo natë e fton njërën nga gratë për të kaluar natën me të. Por ai e ndalon çdo aksion në shtrat me treshe...