Të rralla dhe të vjetra, koleksioni i orëve të ish-diktatorit Enver Hoxha (Foto)

  • December 06, 2018 22:30
  • Fun

Orët në foto dikur kanë qenë të ish diktatorit shqiptar Enver Hoxha.

Pas rënies së komunizmit, shumë objekte të tij u bënë të lakmueshme nga shumë koleksionistë.

Orët në fjalë, janë të markave të njohura dhe dallojnë nga të zakonshmet, pasi janë prej ari.

Disa janë me rripa lëkure e të tjera me zinxhir.

Sot, ato gjenden në duart e koleksionistëve, shkruan mapo.al. Në këtë koleksion gjenden dhe dy orë femrash.

Loading...