Kompania që po ndërton shtëpitë për 6 orë

  • April 18, 2019 15:32
  • Fun

Ndërtimi i shtëpisë, përveç parave, kërkon edhe kohë të gjatë për t’u finalizuar

Megjithatë, një kompani në Itali kërkon të revolucionarizojë ndërtimin e shtëpive.

Ajo është e specializuar në ndërtimin e një shtëpie në vetëm 6 orë kohë.

Kompanisë i mjaftojnë vetëm 3 persona dhe materiali, i cili është gjysmë i gatshëm dhe shtëpia do jetë gati brenda 6 orëve.

Këto konstrukte ndërtimore, për të cilat thuhet se janë rezistente edhe ndaj tërmeteve, kushtojnë nga 28 mijë euro e tutje, varësisht nga madhësia e tyre.

The post Kompania që po ndërton shtëpitë për 6 orë appeared first on .

Loading...