Kafeneja shpenzon 230 mijë euro që të instalojë akuariumin në tualet

  • April 17, 2019 12:00
  • Fun

Një kafene japoneze është mbuluar në sukses – falë tualetit të çuditshëm brenda një akuariumi të madh.

Në Hipopo Papa Cafe, në Akashi në bregun Hayashizaki Matsue, vizitorët mund të lehtësohen në një guaskë tualeti që është i rrethuar në të tri anët nga peshqit- dhe një breshkë.

Pronari i kafenesë thuhet se ka shpenzuar mbi 230 mijë euro për të realizuar objektin e pazakontë.

Banjo është caktuar për gratë, por përderisa kafeja nuk është shumë e mbushur me njerëz, stafi në kafene do t’u lejojë burrave të hyjnë dhe të shikojnë ambientin.

Sipas Oddity Central, banjo ka funksionuar për 12 vjet dhe ka provuar të jetë një nga atraksionet më të njohura për turistët në zonë.

Japonezët njihen për tualetet të teknologjisë më të lartë në botë.

The post Kafeneja shpenzon 230 mijë euro që të instalojë akuariumin në tualet appeared first on .

Loading...