I bien pantallonat dhe nuk kishte mbathje, shihni çfarë bën i dashuri i saj

  • October 12, 2018 08:31
  • Fun

Një çift, i cili po luante në një nga rrotullamet e fuqishme në parkun La Tagada në Kosta Rika, pati një moment të sikletshëm.

Asaj i ranë pantallonat, por për ters nuk kishte mbathje poshtë.

I dashuri i saj përpiqet që ta ndihmojë duke i ngritur pantallonat dhe pasi nuk ia del, mundohet t’i mbulojë sa më shumë pjesën tek organet gjenitale.

Loading...