Gjëra të zakonshme por dizajne të mençura

  • April 18, 2019 11:00
  • Fun

Shumica e shembujve të dizajneve të sotme na mahnisin me pamjen e tyre.

Sidoqoftë, shpesh ndodh që edhe të dështojnë në funksionalitet dhe efikasitet.

Kur i shohim na vjen të pyesim veten se çfarë ishin duke menduar krijuesit e tyre!

Për fat të mirë, dizajnet e përmbledhura në këtë artikull janë edhe të thjeshtë po edhe të mirë-menduara.

The post Gjëra të zakonshme por dizajne të mençura appeared first on .

Loading...