Dasma më luksoze që keni parë ndonjëherë, vetëm veturat arrijnë shifra miliardëshe!

  • March 18, 2019 18:32
  • Fun

Madje disa zgjedhin që në momentin kur takojnë njeriun e jetës thjeshtë të ikin për pushime dhe të vënë unazat.

Por ka të tillë që duan të bëjnë dasmë, madje shumë të madhe e me shumë të ftuar.

Por një video e publikuar në internet e që tregon një dasmë të huaj, tregon se sa të shtrenjta mund të jenë për dikë dasmat.

Të pranishmit thuajse të gjithë arritën me veturat më luksoze në botë, duke mos numëruar edhe motoçikletat e shumta, transmeton Indeksonline.

Kjo dasmë është thjeshtë e mahnitshme, e rrallë për t’u realizuar nga gjithkush./Indeksonline/

The most LAVISH way to meet the bride! – Ibraham and Khadijeh

The most LAVISH way to meet the bride!! View the full version from the wedding of Ibraham and Khadijeh!Mr Sakalaki was escorted with a convoy of the world's most luxurious cars and bikes to meet the beautiful Miss Mehajer and her family. A symbolic Lebanese tradition in which the families get together to farewell the bride and welcome her to the new family.| Cdarz Entertainment | Queen St Hire | Longuevue | _#iks2016 #wedding #weddingblogger #sydneywedding #stevenkhalil #mehajerwedding #sydneywedding #weddingfilm #weddingvideo

Gepostet von Iconic Films am Donnerstag, 25. Mai 2017

The post Dasma më luksoze që keni parë ndonjëherë, vetëm veturat arrijnë shifra miliardëshe! appeared first on .

Loading...