• Këto janë gabimet që bëjmë në dush

    • October 19, 2018 18:00

    Dhe kalojmë rreth 6 muaj duke bërë dush dush. Nuk ka asgjë të habitshme në fakt, sepse higjiena luan një rol të rëndësishëm në jetën tonë. Por pak njerëz e dinë se ka më shumë s...