• Bau Market me super ofertë për muajin janar

  • January 14, 2019 16:00

  Me një llojllojshmëri të artikujve për raste të ndryshme, Bau Market vjen edhe këtë vit si çdo herë tjetër me javën e maraklive. Gjatë kësaj jave, e deri me 20 janar do t...

 • Haradinaj: Kosova ka potencial për investime të huaja

  • January 14, 2019 14:00

  “Kosova ka ndërmarrë hapa të rëndësishëm për të qenë partner i ri ekonomik në tregun botëror dhe institucionet e vendit janë të përkushtuara në zbatimin e këtyre politikave në t...

 • Qyteti i Deçanin bëhet me furnizim alternativ

  • January 14, 2019 14:00

  KEDS ka finalizuar punimet për vendosjen e kabllos alternative për qytetin e Deçanit, duke krijuar stabilitet dhe siguri shumë më të madhe të furnizimit me rrymë. Kompani...

 • Industria me rënie në Eurozonë

  • January 14, 2019 13:30

  Prodhimi në industritë e Eurozonës ra poshtë pritshmërive në nëntor, duke konfirmuar të dhënat e dobëta kombëtare që kanë rritur shqetësimet për ekonominë në tremujorin e fundit...

 • Në Sport Reality “të gjitha -50% zbritje”

  • January 14, 2019 12:30

  A jeni gati për aventura dimërore!? Nëse jeni duke menduar një aventurë, është koha për të shkuar në dyqanet e Sport Reality për të blerë pajisjet sportive dimërore dhe për të...