• Thatësia shtyn mbjelljet vjeshtore

  • October 16, 2018 08:30

  Zyrtarë të Ministrisë së Bujqësisë thonë se edhe pse janë bërë të gjitha përgatitjet për fillimin e mbjelljeve vjeshtore, ky proces akoma nuk kanë filluar për shkak të thatësisë...

 • Greva mbetet opsion për SBASHK-un

  • October 16, 2018 08:30

  Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBASHK) ende nuk ka hequr dorë nga organizimi i veprimeve sindikale. Në rast të mosplotësimit të kërkesave të tyre për kor...

 • Business Consultants Council përzgjedh bordin e ri

  • October 13, 2018 17:30

  Me datë 11.10.2018, është mbajtur mbledhja e Kuvendit të anëtarëve të Business Consultants Council, ku u diskutuan të arriturat e BCC-së, duke përfshirë anëtarësimin e plotë të...