• Ministri Beqaj prezanton Kosovën në Dubai

  • January 15, 2019 09:00

  Ministri i Inovacionit dhe Ndërmarrësisë Besim Beqaj do të marr pjesë në Forumin Ekonomik EBA në Dubai, më 16 janar 2019. Ky Forum Ekonomik, është bashkorganizuar nga dy...

 • 400 mijë euro për paga të aeroportit jofunksional

  • January 15, 2019 08:00

  Gjatë tre vjetëve të fundit për pagesa të menaxhmentit, të bordit, por edhe të disa punëtorëve të angazhuar për Aeroportin jofunksional të Gjakovës nga buxheti i shtetit janë sh...

 • Dogana e Kosovës fillon punën në Durrës

  • January 15, 2019 07:30

  Sot në portin e Durrësit mbahet ceremonia e fillimit të punës së Doganës së Kosovës në port. Ceremonia zyrtare mbahet në ora 13:00 në Portin e Durrës. Në këtë cer...