• Istrefi kërkon ristrukturimin e Telekomit të Kosovës

  • January 15, 2019 14:30

  Telekomi i Kosovës nuk është në krizë ashtu siç është raportuar dhe kjo kompani duhet të ketë një ristrukturim të mirëfilltë në mënyrë që të ketë funksionim të duhur. Kështu ësh...

 • OEK-u fuqizon partneritetin me partnerët nga Austria

  • January 15, 2019 14:00

  Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi, në takime të ndara në Vjenë me rastin e nënshkrimit të marrëveshjes mes Odave të Ballkanit Perëndimor, Odës Ekonomike të Aus...

 • Kosova e Shqipëria drejt bashkimit doganor

  • January 15, 2019 13:30

  Republika e Kosovës është bërë me pikë doganore në Republikën e Shqipërisë. Kjo është mundësuar pas hapjes së pikës doganore në Portin e Durrësit ku është premtuar edhe lehtësir...

 • Kosova e Shqipëria drejt bashkimit doganorë

  • January 15, 2019 13:00

  Republika e Kosovës është bërë me pikë doganore në Republikën e Shqipërisë. Kjo është mundësuar pas hapjes së pikës doganore në Portin e Durrësit ku është premtuar edhe lehtës...