• Reçica: Të ruajmë stabilitetin fiskal në vend

    • January 16, 2019 09:00

    Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, në emisionin “Zyra e Ankesave”, në RTV Dukagjini ka folur për kërkesat e rritjes së pagave në vend, si dhe për sigurimet...

  • 5 benefitet e produkteve COOP

    • January 15, 2019 15:00

    Coop Italia i themeluar në vitin 1854 apo 7 vite para se të themelohet vetë shteti i Italian, është zinxhiri i parë i supermarketeve i krijuar në Itali dhe aktualisht rrjeti më...