• Italia po ia kthen shpinën investimeve të BE-së

  • October 07, 2018 11:00

  Qeveria e Italisë po largon përpjekjet e administratës së mëparshme për të kufizuar investimet kineze në sektorët strategjikë, në favor të nxitjes së marrëdhënieve me Pekinin, d...

 • Ekonomia kineze fillon ngadalsimin

  • October 07, 2018 07:30

  Të dhënat sinjalizojnë se politika “Amerika e para”, e promovuar aq shumë nga presidenti amerikan Donald Trump, i’a ka dalë deri më tani që të ngadalësojë ekonominë e dytë më të...

 • ETC, 13 Vjet pjesë e familjes tuaj…

  • October 06, 2018 13:30

  Ishte viti 2005 kur ETC hapi Qendrën e parë Tregtare në qytetin e Pejës. Me punë të palodhëshme ndër vite duke ofruar asortimentin më të gjërë, çmimet më të mira dhe shër...