• Filloi hapja dhe rregullimi i një rruge në Pagarushë

  • October 04, 2018 07:00

  Fshati Pagarushë është një prej fshatrave të mëdha në Komunën e Malishevës dhe në të njëjtën kohë, është fshati më i shpërndarë, ku lagjet janë shumë larg njëra tjetrës dhe rrje...

 • OAK përkrahë eksportin e produkteve të Kosovës

  • October 03, 2018 15:00

  Mundësitë për të bashkëpunuar me bizneset Finlandeze dhe eksporti i produkteve të Kosovës në tregjet e jashtme ishin temat kyçe që u diskutuan në seminarin e organizuar nga Amba...

 • Shazam përfundimisht në pronësi të Apple

  • October 03, 2018 15:00

  Apple njoftoi se ka përfunduar blerjen e Shazam, një aplikacion muzikor gjerësisht i përdorur dhe më i vlerësuari për sa i përket muzikës, ku përdoruesit mund të zbulojnë dhe të...

 • Programi që krijojë 432 vende të reja të punës

  • October 03, 2018 14:30

  Drejtoresha e misionit të USAID-it, Lisa Magno, e cila mori pjesë në aktivitetin “Avancojmë Kosovën së bashku – zgjidhjet vendore”, ka thënë se në 16 komuna të Kosovës është arr...