• Paralajmërohet ulje e prodhimit të naftës

  • December 12, 2018 09:30

  Rusia njofton se do të reduktojë gradualisht prodhimin e naftës dhe se në fazën fillestare prodhimi do të reduktohet me të paktën 50 mijë fuçi në ditë. Sipas marrëveshjes...

 • Qeverisë i bëhet thirrje ta rinegociojë CEFTA-n

  • December 12, 2018 09:00

  Republika e Kosovës duhet të rinegociojë Marrëveshjen për Tregti të Lirë me vendet e Ballkanit Perëndimor, e njohur si CEFTA, pasi që nga nënshkrimi i saj, Kosova nuk është traj...

 • ​Kosova e katërta në pranimin e remitencave

  • December 11, 2018 21:00

  Me 15.9 përqind, Kosova është ekonomia e katërt në rajonin Evropë dhe Azi Qendrore, për nga përqindja e pjesëmarrjes së remitencave në BVP-në për vitin 2018. Kjo është bë...