Prezantohet integriteti i Administratës Tatimore të Kosovës

  • March 11, 2019 07:00
  • Ekonomi

Demokraci Plus (D+) dhe Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese (BIRN Kosova), me përkrahje të Ambasadës së Britanisë në Prishtinë, organizojnë tryezën për Integritetin në Administratën Tatimore të Kosovës (ATK).

Në tryezë do publikohet edhe raporti për të gjeturat nga monitorimi i drejtpërdrejtë i Administratës Tatimore të Kosovës (ATK), për periudhën kohore shtator 2018- shkurt 2019.

Pjesëmarrës në tryezë janë Ministri i Financave Bedri Hamza, drejtori i ATK-së, përfaqësues nga Ambasada Britanike, Kuvendi i Kosovës, OJQ dhe institucione relevante.

Loading...