Kampusi shkollor në Prishtinë publikohet në platformën më të njohur për arkitekturë

  • January 12, 2019 13:00
  • Ekonomi

Kampusi i American School of Kosova, i përfunduar rishtazi, përveç që ka tërhequr vëmendjen në vend, ai së fundmi u publikua edhe në uebfaqen më të vizituar në botë për arkitekturë, Archdaily.com.

Archdaily vlerëson se një ambient inovativ si i American School of Kosova ndikon drejtëpërdrejtë në dëshirën dhe vullnetin e fëmijëve për të vijuar mësimin çdo ditë. Hapësirat multifunksionale, ndriçimi natyral, shumëllojshmëria e ngjyrave, janë disa nga karakteristikat e veçuara nga Archdaily, që e bëjnë ambientin e ASK-së kaq të ngrohtë, pozitiv dhe energjik për nxënësit e saj.

Artikullin e plotë, mund t’a lexoni këtu:

American School of Kosova / Maden Group

Loading...