Deputetët vizitojnë prodhuesit vendorë në Ferizaj

  • November 09, 2018 08:00
  • Ekonomi

Deputetët e Kuvendit të Kosovës dhe Klubi i Prodhuesve të Kosovës sot nga ora 10:30 vizitojnë një prej marketeve në Ferizaj.

Vizita realizohet për të parë nga afër se është duke u zbatuar Ligji për Mbrojtjen e Konsumatorit.

Nga aty vazhdon vizita edhe ne fabrikën e veglave në Ferizaj si dhe në kompaninë “Tefik Canga”, me qëllim që të shihen nga afër sfidat dhe mundësitë e prodhuesve kosovarë. /Telegrafi/

Loading...