• Bau Market hap pikën e re në Ferizaj (Video)

  • October 19, 2018 15:30

  Pas pikave të suksesshme të shitjes në Prishtinë, Fushë Kosovë dhe në Drenas, Bau Market ka hapur pikën e saj  të re në qytetin e Ferizajt. Me një hapësirë prej 5 mijë me...

 • Sa është i sigurt sektori financiar në Kosovë?

  • October 19, 2018 14:00

  Rritja e shpejtë e kredive nëpër disa segmente, nuk paraqet shqetësim për sigurinë në sektorin financiar, thonë udhëheqës të Bankës Qendrore të Kosovës. Nga Fondi Monetar Ndërko...

 • Fundvit befasues në Petrol Company

  • October 19, 2018 14:00

  Kompania më e njohur në vend për cilësi të derivateve dhe çmime më të lira në treg Petrol Company vjen me ofertën e radhës për klientët e saj besnikë si dhe për të gjithë ata që...

 • Në Podujevë u hap Panairi “Mjalti i Llapit”

  • October 19, 2018 13:00

  Nën organizimin e Komunës së Podujevës, në bashkëpunim me shoqatat e bletarëve llapjanë, sot në Sheshin e qytetit në Podujevë është hapur Panairi tradicional “Mjalti i Llapit”.