• E futi iPhone X në blender dhe më pas piu lëngun

    • September 29, 2018 22:01

    Përdoruesi “TechRax”, futi iPhone X në blender, i shtoi ujë dhe piu më pas lëngun e tij. Ai duket se kënaqet shumë duke shkatërruar celularë të shtrenjtë, në video...

  • Google Chrome mbush 10 vjet, ndryshon pamjen

    • September 29, 2018 22:01

    Ky debutimi sjell me vete një dizajn të ri, një omnibox më të fuqishëm, një menaxhues fjalëkalimesh të përditësuar, disa funksione të reja për zhvilluesit dhe përmirësime të sig...