• Vijnë 'makinat me këmbë' nga Hyundai

    • January 10, 2019 08:00

    'Makina me këmbë' është projektuar që të ecë në terrene të vështira, një prodhim midis makinës elektrike dhe teknologjisë robotike. Hyundai tregoi një model të vogël t...

  • Samsung prezanton "tinëz" telefonin e palosshëm

    • January 09, 2019 23:00

    Pajisja mobile e ardhshme e këtij gjiganti po ashtu bëri një paraqitje të vogël në panairin e teknologjisë CES 2019, por ai i është prezantuar një audience shumë të vogël, trans...