• Apple prezanton iPhone XS dhe iPhone XS Max

  • September 29, 2018 22:00

  Ky telefon, sipas shefit të kompanisë, Tim Cook, është telefoni më i avancuar që ka krijuar ndonjëherë Apple.  Kompania ka thënë se ai është me ekranin më të qëndruesh...

 • Prezantohet Apple Watch Seria 4

  • September 29, 2018 22:00

  Ka prezantuar edhe orën më të re që quhet “Series 4”, dhe ka 30 për qind ekran më të madh se paraardhësi i saj. Kjo është krijuar nga kristali qeramikë dhe safire, rap...

 • Ju ka humbur gjë? Pyesni…Samsungun

  • September 29, 2018 22:00

  SmartThings Tracker është një lidhje përmes rrjetit Lte dhe mund të jetë i lidhur me një kabëll tek një çantë, valixhe ose me çelësat e shtëpisë, por edhe në qafën e një kafshe...