• Përditësohet McLaren 720S (Foto)

  • October 06, 2018 19:30

  Makinë për pistë, me rehati maksimale Nuk ka dyshim se McLaren 720S është makinë shumë e shpejtë, por me përditësimet e reja bëhet edhe më komod qëndrimi në të dhe lehtës...

 • Dukja që mund ta ketë BMW 4 Series (Foto)

  • October 06, 2018 19:30

  Sapo është prezantuar zyrtarisht BMW 3 Series, vjen edhe lajmi se si mund të duket modeli tjetër Pas prezantimit të shumëpritur të gjeneratë së re të 3 Series, dizajneri...

 • Rrjedhin detajet e GMC Sierra 1500 (Foto)

  • October 06, 2018 19:30

  Vazhdon ta ketë motorin e fuqishëm me naftë Për më se një vit, dihet se GM është duke punuar në modelet Chevrolet Silverado dhe GMC Sierra 1500, transmeton Telegrafi....