Këtë trik të pabesueshëm të iPhone shumë pak persona e kanë ditur

  • November 20, 2018 07:00
  • Auto

Përkundër se shumëkush e ka ditur se ekziston, përsëri, numri i atyre që nuk ishin të informuar është i madh.

Triku ka të bëjë me pjesën e selektimit të tekstit, një aspekt që ka shfaqur probleme për shumëkë.

Sipas këtij triku, në rast se e mban butonin "space" dhe pastaj e lëviz atë, mund ta zgjedhësh pjesën e tekstit që dëshiron, pa u munduar siç ndodh zakonisht me gishtin e madh.Loading...