• ​Koleksion i rrallë veturash Porsche (Foto/Video)

  • November 14, 2018 19:00

  I ashtuquajturi “Koleksion i bardhë” i makinave Porsche, e cila ndodhet në një vend të fshehtë, për shkak të përmbajtjes së saj, si dhe dizajnit të brendshëm të plotë, duket kre...

 • ​Land Rover paralajmëron Evoque të ri (Foto)

  • November 14, 2018 19:00

  Land Rover më 2015 njoftoi për një seri të skulpturës me tela në madhësi të automjeteve, dhe tash ka paralajmëruar edhe premierën e modelit të dytë të gjeneratës Evoque. ...

 • Aston Martin fillon testimin e DBX (Foto/Video)

  • November 14, 2018 18:00

  Tri vjet e gjysmë që nga futja e konceptit të DBX, Aston Martin ka filluar testimin e modelit të saj të parë SUV. Edhe pse u njoftua më parë se do të quhet Verakai, Aston...